OM MIG

Efter næsten 20 års erfaring som kosmetolog, har jeg nu taget det næste skridt, en gammel drøm om at åbne min egen skønhedsklinik. 

I de 20 år har jeg arbejdet i klinik, været rejsende kosmetolog, der tager ud til forskellige klinikker og butikker. Jeg har også arbejdet som kosmetolog på krydstogtskibe.

Det var på et krydstogtskib, at jeg mødte min danske mand og besluttede mig for at flytte fra mit hjemland, Sydafrika, til Danmark i 2006. 

Jeg har nu boet i Danmark i 11 år, mine 2 drenge er nu nået en alder , hvor jeg nu føler at det er det rigtige tidspunkt i mit liv, at udleve min drøm om at blive selvstændig.

Jeg har arbejdet de sidste 10 år, på forskellige klinikker i Odense centrum.

Jeg har valgt at føre den eksklusive og anmelderroste produkt serie Kalahari Lifestyle, Kalahari Lifestyle er mere end banebrydende, naturlige behandlinger og produkter; serien er en autentisk afrikansk oplevelse for krop og sjæl. Kalahari Lifestyle oplevelsen er en rejse, som tager dig med til Afrika via berøring, lyd og duft. Hver eneste behandling skræddersyes til dine unikke behov og vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Personligt bor jeg selv i Højby og det vil glæde mig at byde mange nye, såvel som gamle kunder velkommen i min klinik.

De kærligste hilsner, Gail 
om mig
Scroll to Top